Gözaltında tutulan vekil

Haber Giriş : 10 Eylül 2006 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman gözaltına alındı. Vekilimiz dokunulmazlık zırhı olmasına rağmen gözaltından kurtulamıyor. Üstelik dertli vekilimiz 24 saat gözetim altında...

Vekilimizin suçu mu? Aslında vekilimizin suçunun hukukta bir karşılığı yok. İsterseniz hikayeyi baştan anlatalım...

Vekilimizin cep telefonu 24 saat açık ve yıllardır da telefon numarasını değiştirmedi. Milletvekilimizi gözetim altına alan ise Şanlıurfalılar. 'Seni Meclis'e gönderdik. Bakalım ne yapıyorsun' diyen seçmen, sık sık vekilimizi, 'Aloo vekilim neredesin' diye sormak için arıyor.

Hele birbirleriyle iddiaya girerek numarayı çevirenler var ki, bu durum Akman'ı bile çileden çıkarmaya yetiyor. Akman, başından geçen bir konuşmayı şöyle aktarıyor:

'Benim müdavimlerim var. 'Aloo vekilim ne yapıyorsun? Biz, arkadaşlarla iddiaya girdik. Bakalım hangi vekilimizin cebi açık diye. Ben, senin cebinin muhakkak açık olacağını söyledim ve iddiayı kazandım. Hadi sana iyi uykular' deyip gecenin bir yarısı telefonu kapatırlar.'

Akman, bu telefonun ardından da içinden bir ah çekip uykusuna devam etmiş; tıpkı daha öncekilerde olduğu gibi. 24 saat takip altında tutulan vekil bu duruma şimdilik 'Benim için büyük bir iltifat' demekle yetiniyor.

tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber